gelats
avui sopem a casa, la mare flipa, demanem 10 pizzes al passodecuinar (per l’internet, ho demaneu? i ja ho pagueu?), xafarranxo al menjador movent i ampliant la taula grossa fins a creuar-la entre butaques, la tauleta baixa arraconada, cadires del pati per completar els seients, els nois (que avui han vingut tots) fent gresca, begudes amb gots de festa de colors, pizzes bigarrades que es comparteixen alegrement, i llavors negociació per anar a buscar gelats, gustos barrejats i estranys, tarrines per a tots, i riures i converses i animalades, i ella allà al mig, menuda, amb el seu pentinat de perruqueria i el seu sonotone escoltant els nois que parlen de programació i de viatges estranys….
llunadepapr
.

__________________________
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email
  • Print