dijous agost 13 , 2020

Qui sóc?

Remei

Salutacions!!

Cinc cèntims sobre mi?

Quant a perfil professional us diré que sóc dissenyadora instruccional, tant de materials formatius (MDMs) com d’accions formatives online. Estic especialitzada en processos docents en la e-formació i tinc certa expertesa en direcció i coordinació de projectes e-learning.

He desenvolupat la meva professionalitat tant de forma independent (oferint qualitat en solucions d’e-formació i treball en xarxa sobre eines OpenSource), com també en col·laboració: amb Iwith.org (2004-2006, en projectes de cooperació  per al desenvolupament a través de l’e-learning), i amb la UOC  (Universitat Oberta de Catalunya, des de diferents àrees, treballant en projectes de disseny i implementació d’accions formatives extenses per a distintes institucions i empreses, i com a consultora, tutora i coordinadora en cursos de postgrau i màster de l’Àrea d’eLearning).

Des de la direcció de l’equip de Planificació Acadèmica de la UOC, vaig participar, 2006-2008, en l’adaptació de la universitat als requisits de l’EEES (Espai Europeu d’Educació Superior).

Posteriorment, fins el 2015 vaig desenvolupar la meva tasca com a Directora de Programes de la Robert (UAB-Fundació Dr. Robert), coordinant i assessorant projectes de formació continuada i de postgrau en ciències de la salut i de la vida.  Aquí vaig entrar en contacte amb el món de la formació en salut, afegint expertesa d’educació mèdica al meu perfil pedagògic.

Des del 2015 sóc la Responsable de formació a l’Escola Doctor Robert (escola adscrita a la UAB) i, al 2016 a més, hi vaig sumar la Responsabilitat de programació i acreditació de Màsters Universitaris a la FUAB (Fundació Universitat Autònoma de Catalunya).

Des de sempre i en continuïtat, he anat treballant i participant en projectes propis relacionats amb la formació: adequació de campus virtuals, virtualització d’accions formatives, formació de formadors, disseny de materials didàctics multimèdia, acolliments d’empresa, xerrades, conferències, assessoraments,….

M’encanta la meva feina, i m’apassiona el món de la formació en comunitats virtuals. Adoro la dialèctica, el contrast d’opinions i l’intercanvi de coneixement.

I sóc una lectora empedreïda….. tot i que també gaudeixo amb les activitats més de contacte amb la natura: la terra, les muntanyes, el vent, les tempestes….. la solitud

Per contra, m’interessen profundament les persones….

Amb aquest historial, l’Enxarxa’t és doncs això: un obrador permanent, un repositori personal, un espai on compartir els interessos i experiments de sempre.

Amb somrís,
Remei Camps

remei@enxarxat.cat

 

Vegeu un vídeo d’una entrevista que em van fer quan començava:


 

 

Disseny i muntatge web: enxarxat.cat

12 rols del professor en salut

Instruments d’avaluació

Continuum TIC