Llibre: “La vida en los faros de España”

.
Per deferència del propi autor, en David Moré Aguirre,
ens assabentem que el proper dissabte 16 d’octubre a la 1 del migdia al Far de Tossa (en cas de pluja a l’edifici La Nau, al costat de l’estació d’autobusos) tindrà lloc la presentació del seu darrer llibre “La vida en los faros de España. El Cuerpo de Torreros de Faros o de Técnicos Mecánicos de Señales Marítimas (1851-1992) editat pel Museu Marítim de Barcelona dins la col·lecció Estudis, número 15.
.
Tossa de Mar

Tossa de Mar

.
Aquest treball és el resultat de deu anys de recerca en diversos arxius, i continua la feina ja iniciada amb altres publicacions: “Fars i Senyals Marítims de la Costa Brava“, editat per la Diputació de Girona el 2007, o “El Far de Sant Sebastià: 150 anys de vida (1857-2007)” editat per l’Ajuntament de Palafrugell el mateix any 2007.
.
L’autor, a més, és nét de faroner, i descendent d’una nissaga de 14 faroners. Així doncs, el llibre estudia a fons aquest cos de funcionaris de l’Estat, des del vessant històric i humà.
.
L’acte del dia 16, a més, estarà presentat per n’Helena Garrigós, historiadora i també néta de faroner.
.
Invitació llibre al Far de Tossa 16 octubre

Invitació llibre al Far de Tossa 16 octubre

.
Ja ho veieu, un acte amb tots els ingredients per conèixer i conèixer-se.
Si podeu doncs, aneu-hi; nosaltres hi anirem!!
.
moon_trans


____________________
Per a compartir-ho:
.

Deixar una resposta

*