Faroners

En una pel·lícula rodada en 16 mm., en Cesc Garsot ens explica, de forma senzilla i molt didàctica, la dura vida dels faroners, a traves dels diferents combustibles i tecnologies emprades al llarg dels anys.

Aquest film forma part dels audiovisuals del Centre d’Interpretació dels Fars de la Mediterrània a Tossa de Mar, Girona. Allà, la projecció real es realitza amb dues pantalles, una de projecció frontal i una de retroprojecció, i al barrejar-se les dues imatges de forma sincrònica creen un efecte de profunditat interessant.

Des que vaig ser al Centre i vaig veure aquesta projecció he tingut moltes ganes de trobar-la per a poder compartir-la amb vosaltres.  Així doncs, poseu-vos còmodes: son només cinc minuts, alliçonadors, i que us passaran volant!!
.

FARONERS from cesc garsot on Vimeo.

moon_trans____________________
Per a compartir-ho:
.

2 Respostes to “Faroners”

 1. Mari PAu escrigué:

  Felicitats per questa web, vaig anar a veure el far de Tossa fa un parell d’anys i estava encara en construcció el centre d’interpretació, veig que ja funciona, hi aniré.
  Una abraçada!

 2. hypatia escrigué:

  Gràcies, Mari Pau!!

  El Centre d’Interpretació de Tossa és absolutament recomanable, no te’l perdis, ja veuràs!! ;o)
  I anota’t també el nou Centre d’interpretació que inauguren demà, al Far de Calella, un far que fins ara era tancat i que es recupera així per a l’ús públic.

  Rep també una abraçada de part nostra!!

Deixar una resposta

*