Demà dimarts, dia 28 d’agost, a les 10h 37m TU (Temps Universal, unes dues hores de menys respecte la nostra hora estival… les 00:37h doncs) hi ha eclipsi de lluna

eclipsiEn l’eclipsi, ja sabeu, la Terra s’interposa entre el Sol i la Lluna, i situa aquesta darrera a la zona d’ombra de la Terra… i això només pot ocòrrer quan la lluna és plena (vegeu-ne, si voleu, unes animacions estupendes aquí)

Tota manera, aquesta vegada l’eclipsi només és visible des d’Austràlia, Nova Zelanda, Indonèsia, est d’Àsia i oest d’Amèrica, o sigui que, o viatgem, o no podrem gaudir de l’espectacle visual…. (estic segura però, que si ens aturem en el sentir, podrem copsar-lo…)

Lluna plena i eclipsi…
i jo que havia triat dimarts per a tornar a la feina…

__________________________
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email
  • Print