A vegades, sentim que intentar controlar la pròpia vida és com voler agafar l’aigua amb les mans: la retens només un moment, i llavors se t’escapa….

  • Imagina’t que ets en un estany d’aigua clara -em deia el Xavi un dia tot passant davant de la meva taula-, i que aquesta aigua és la teva connexió amb l’univers. Si et mous tranquil·la, l’aigua roman transparent, i crea cercles harmònics al teu voltant, transmetent aquesta ona plàcida de tu a l’infinit… i de l’infinit de nou a tu. Si el bellugues amb brusquetat, l’aigua es fa tèrbola, xipolleja i esquitxa, el que transmet a l’infinit és neguit, i neguit et retorna….

En definitiva, sembla que influim…
potser sí doncs que tenim el que ens mereixem…..?

És clar que… i si on sóc no és un “estany d’aigua clara” sinó un mar encrespat i de rabiositat canviant? Mmmm… potser llavors, la gràcia deu estar en sincronitzar-se amb l’harmònic extern (la lluna en deu ser un?), i introduir-hi subtilment només aquelles petites variacions que el transformaran en propi…?

En fi, deixar que flueixi…..
….. sense predre la intenció!!

__________________________
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email
  • Print