Aquest cap de setmana,
en el punt de les 08:11h del 04 d’octubre,
hi ha la lluna plena més  brillant de tot l’any

Lluna/equinocci tardor

Lluna/equinocci tardor

És la lluna plena més propera a l’equinocci de tardor, i una lluna amb nom propi: la lluna de la collita.

El nom li ve de la seva extrema lluïsor, que il·lumina la nit talment un fanal blanc.  Així, els agricultors ja no depenen de la llum diurna, i poden recollir els cultius fins a altes hores de la nit.

Avui doncs, és una nit per a encantar-se en aquesta lluna, impregnar-se de la seva bellesa i distreure’s amb la facilitat que té de produir halos lluminosos i corones quan la llum es reflecteix en els cristalls de gel i brillen les gotes d’aigua dels núvols alts.

Una lluna a Balança,
una lluna per a un canvi……

moon_trans

__________________________
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email
  • Print